L’oposició municipal presenta una moció a fi que l’Ajuntament obligui la propietat de l’Hotel a deixar d’explotar l’aparcament de Formentor

Reclama igualment l’obertura immediata de l’aparcament, de forma gratuïta mentre no s’aprovi l’ordenança que reguli els preus

Per tercera vegada, els grups municipals de l’oposició (Junts Avançam, Alternativa i Unides Podem) presenten una nova moció  en relació a l’aparcament gran de Formentor.

Com se sap, la societat mercantil “Immobiliària Formentor SAU” (propietària de l’hotel) explota, sense títol habilitant d’ocupació aquest aparcament, que des del mes de juny del 2021 és de titularitat municipal, com a cessió obligatòria per la llicència de reforma de l’hotel.

La moció, després de l’exposició de motius, acaba proposant:

  1. L’immediat cessament de de l’explotació, sense títol habilitant, de dit aparcament per l’empresa IMMOBILIÀRIA FORMENTOR SAU.
  2. Requerir a IMMOBILIÀRIA FORMENTOR SAU, perquè en un termini de 10 dies hàbils presenti davant la Intervenció municipal els comptes societaris, estats comptables i justificants actualitzats d’ingressos i despeses de l’explotació de l’aparcament des del passat 18/06/2021
  3. Que la Intervenció municipal, demani quanta documentació i informes tècnics, econòmics i jurídics que estimi pertinents, i dictamini sobre els ingressos obtinguts per l’empresa explotadora dels aparcaments des del passat 18/06/2021 fins la data de cessament efectiu de l’explotació, com a base perquè l’Ajuntament articuli les accions que legalment correspongui contra l’empresa IMMOBILIÀRIA FORMENTOR SAU.
  4. La immediata obertura a l’ús públic general de dit aparcament.

Davant la caducitat “sobtada” de l’expedient de revocació de llicència que va iniciar l’Ajuntament de Pollença (forçat, l’equip de Govern, per la pressió de l’oposició), ens veiem obligats a tornar a exigir el compliment de la legalitat i la fi d’una situació totalment anòmala.


Comentaris

Deixa un comentari (subjecte a moderació prèvia)

Design a site like this with WordPress.com
Per començar